Workout

OM SVOLVÆRKLINIKKEN

Svolværklinikken åpnet dørene i 2017. Siden da har vi hatt fokus på å hjelpe de som har plager i muskel- og skjelettsystemet. 

 

Klinikken består i dag av kiropraktor og akupunktør med mange års erfaring med både akutte og kroniske plager.

Yngve Rogstadkjærnet er kiropraktor og åpnet Svolvær kiropraktor og idrettsklinikk i 2017. 

I tillegg til sterk kompetanse på generelle muskel- og skjelettlidelser er han spesielt interessert i idrettsskader og idrettsprestasjon, og har jobbet med en rekke idrettsutøvere på internasjonalt nivå. Han holder også kurs og seminarer over hele norden i løpeteknikk og løpsrelaterte skader. 

Yngve er utdannet ved RMIT University i Melbourne, Australia, og har studert idrettsfag ved Norges Idrettshøgskole i tillegg til en rekke etterutdanning i idrettsskader og idrettsmedisin. 

Fredrikke Jerring er utdannet akupunktør ved Høyskolen Kristiania i Oslo, insitutt for helsefag, med særlig interesse for akutte og kroniske korsryggsmerter, nakkeproblematikk og skuldersmerter.

Fredrikke jobber akutt og forebyggende med muskulære og skeletale smertetilstander, i tillegg til andre plager innen manne- og kvinnehelse, fordøyelsesplager, luftveislidelser og nevrologiske lidelser, samt søvnproblemer.

Bevegelsesklinikken er et tilbud til de som ikke nødvendigvis har smerter, men ønsker å forbedre seg innenfor sin idrett eller aktivitet. Det kan være alt fra bedre teknikk i løping, svømming, golf eller annen idrett til å sitte bedre på sykkelen, til mer langsiktig treningsplanlegging og belastningsstyring for å gi deg best mulig fremgang med minimal skaderisiko. 

Ta gjerne kontakt hvis du lurer på om vi kan hjelpe deg

 
  • Facebook
  • Instagram

©2020 Svolværklinikken